Naturistenpark Flevo-Natuur hanteert het terreinreglement en de RECRON voorwaarden. Klik onderaan deze tekst op de voorwaarden die op jouw verblijf van toepassing zijn.
 
Reservering en betaling
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn eventuele verhogingen van het BTW-tarief en alle extra belastingen van overheidswege die redelijkerwijs niet bekend of niet van toepassing waren op het moment van publicatie van deze webpagina. Naturistenpark Flevo Natuur berekent geen reserveringskosten. Op de bevestiging die je na reservering hebt ontvangen, vind je de betalingstermijn die op jouw boeking van toepassing is. Je bankafschrift is het bewijs van betaling; je ontvangt hiervan geen bericht meer.
 
Annuleringsverzekering
Het is bij Naturistenpark Flevo Natuur optioneel mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten bij je reservering. De premie bestaat uit een percentage over de boekingssom, assurantiebelasting en een bedrag aan poliskosten De annuleringsvoorwaarden zijn via de receptie op te vragen. Indien er geen annuleringsverzekering is afgesloten zijn de eerder genoemde RECRON voorwaarden van toepassing.
 
Klachten
Onze medewerkers doen hun uiterste best om jouw vakantie prettig te laten verlopen. Mocht je tijdens je verblijf toch een klacht hebben, verzoeken wij je dit eerst te melden bij de receptie alvorens dit per mail te doen. Zo kunnen wij ter plaatse een oplossing voor het probleem zoeken.
 
Privacy
Wij gebruiken je gegevens enkel voor interne doeleinden en deze worden niet aan derden doorgespeeld.

Tot slot wensen wij je een prettige vakantie! 

Camping Flevo Natuur (N.N.T. B.V.)
Wielseweg 3
3896 LA Zeewolde

info@flevonatuur.nl
T: 036 - 5228880

Kvk nr: 39035308
BTW nr: NL0037.60.765.B.01

Op al je reserveringen zijn de RECRON voorwaarden van toepassing
Voorwaarden Seizoensplaatsen                           
Voorwaarden Toeristische plaatsen                    
Voorwaarden Vakantieverblijven
Voorwaarden Vaste Plaatsen

Onderstaande annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing als je een annuleringsverzekering via ons hebt afgesloten 
Annuleringsvoorwaarden