De Recronvoorwaarden, onze privacy verklaring, ons terreinreglement, het veiligheidsprotocol en de gedragscode van de NFN zijn van toepassing op elk(e) reservering/verblijf bij Naturistencamping Flevo-Natuur.

RECRONVOORWAARDEN

RECRON voorwaarden Toeristische plaatsen
RECRON voorwaarden Vakantieverblijven
RECRON voorwaarden Seizoenplaatsen
RECRON voorwaarden Vaste Plaatsen

TERREINREGLEMENT

Terreinreglement toeristische plaatsen en dagrecreatie
Terreinreglement vaste plaatsen

NFN

Het veiligheidsprotocol
De NFN-gedragscode

PRIVACY

Wij gebruiken je gegevens enkel voor interne doeleinden en deze worden niet aan derden doorgespeeld. Bekijk hier onze volledige privacyverklaring.

PRIJZEN OP DE WEBSITE

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn eventuele verhogingen van het BTW-tarief en alle extra belastingen van overheidswege die redelijkerwijs niet bekend of niet van toepassing waren op het moment van publicatie van deze webpagina. Prijzen onder voorbehoud van zet- en drukfouten. 

VOORKEUR

Heb je voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere chalets/kampeerplaatsen naast elkaar of een bepaalde accommodatie/kampeerplaats dan willen wij hieraan, indien mogelijk graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 11,00 (kampeerplaats) en € 16,50 (verhuurobject) per boeking. Hier worden geen kortingen over gegeven. Aan de objectnaam/locatienummer vermeld op de reservering/bevestiging kunnen enkel rechten worden ontleend wanneer hiervoor de in de reservering/bevestiging genoemde voorkeurskosten zijn betaald.

ANNULERINGVERZEKERING

Je kunt maximaal binnen 24 uur na het maken van je reservering een annuleringsverzekering via ons afsluiten. Na deze 24 uur is dit niet meer mogelijk. Bij annuleringen zonder annuleringsverzekering gelden de hierboven genoemde RECRON voorwaarden.

GEGEVENS
Naturistencamping Flevo-Natuur
Wielseweg 3
3896 LA Zeewolde
 
KvK: 39035308
BTW: NL0037.60.765.B.01
IBAN: NL09 RABO 0393 8585 96
BIC: RABONL2U
Incassant ID: NL 29 ZZZ 390353080000