Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Ontdek onze horeca!

Ontdek onze horeca!

Restaurant

In ons restaurant Grand Café Het Centrum verwelkomen we je graag voor een uitgebreid diner met smakelijke à la carte gerechten, verrukkelijke nagerechten en zorgvuldig samengestelde wijnen. Geniet van je maaltijd in de knusse sfeer van het restaurant. Gekleed of ongekleed, waar jij je fijn bij voelt. Reserveren is niet nodig, loop gewoon even binnen. Laat je aangenaam verrassen door ons assortiment en geniet van een avond vol gezelligheid.
 
  • Diner is mogelijk van 17.00 - 21.00 uur.
  • Snacks/afhalen ma t/m do vanaf 17.00 uur en vrij t/m zon vanaf 16.00 uur
  • Lunch op zaterdag en zondag en in de vakanties elke dag van 13.00 - 16.00 uur.
  • Honden zijn in ons restaurant niet toegestaan.
Onze menukaart

Zwembadterras
Geniet van de zon op ons prachtige zwembadterras met een verfrissend drankje van onze buitenbar, terwijl je uitkijkt over ons buitenbad. Hier ben je welkom voor een ontspannen lunch, een smaakvol diner of een gezellige borrel.

Wanneer de thermometer bij de buitenbar een fijne temperatuur van 21 graden of hoger aangeeft, is het op dit terras verplicht om tot 19.00 uur ongekleed te recreëren. Onder de 21 graden en na 19.00 uur is dit jouw vrije keus.
 
  • Diner is mogelijk van 17.00 - 21.00 uur.
  • Lunch op zaterdag en zondag en in de vakanties elke dag van 13.00 - 16.00 uur.
  • Honden zijn op ons zwembadterras niet toegestaan.

Evenemententerras
Dit overdekte terras, aan de vijver, is dé plek waar gezelligheid en plezier samenkomen tijdens onze speciale evenementen, verrukkelijke buffetten en gezellige bingoavonden. Ben jij erbij?

Bekijk hier de openingsdata van ons Evenemententerras:

Bekijk kalender
 
  • Honden zijn op ons Evenemententerras niet toegestaan.
Snackhoek
Bij de Snackhoek ben je aan het juiste adres voor knapperige pizza’s en de lekkerste frietjes en snacks.

Is de Snackhoek gesloten? Plaats online je bestelling en haal deze af in het restaurant.
Is de Snackhoek geopend, maar wil je afhalen en niet ter plekke opeten? Plaats online je bestelling en haal deze af in het restaurant.

Heb je een trouwe viervoeter die je niet wilt missen? Geen probleem! Op het terras van de Snackhoek zijn honden van harte welkom. We hebben zelfs een speciale hondenbar, zodat ook jouw trouwe viervoeter kan genieten van een verfrissing. Ontdek de heerlijkheden van de Snackhoek en trakteer jezelf (en je hond) op een smakelijk feestje!

Bekijk openingstijden